Redőny

Funkcionalitásának és esztétikumának köszönhetően a redőny hazánk legelterjedtebb külső árnyékolója. Maximális fényzárás, extra védelem, energia megtakarítás hosszútávon. Megoldást kínálunk egyedi igények kivitelezésére is. Prémium redőnyválasztékunk segít Önnek megtalálni ingatlanjához legjobban illő típust.

Megbízhatóság

26 év tapasztalat

Prémium minőség

Külső tokos alumínium redőny

Egyik legkedveltebb termékünk. Nagymértékben segíti az épületek hang- és hőszigetelését, vagyonvédelmét, valamint véd az UV sugárzástól. A redőnytok a nyílászáró tetején kerül elhelyezésre, melyben egy acél henger található. Két oldalt alumínium vezetősínek segítik a lécek zökkenőmentes illeszkedését. Az utolsó léc, úgynevezett záróléc szintén alumínium, két oldalt ütközővel van biztosítva. Választható gurtnis és motoros változatban, igény szerint szúnyogháló is beiktatható a rendszerbe.

Vakolható alumínium redőny

Népszerű termékünk, nem csoda, hiszen szolid, korszerű megjelenése mellett, tökéletesen ellátja feladatát. Nagymértékben segíti az épületek hang- és hőszigetelését, vagyonvédelmét, valamint véd az UV sugárzástól. Építkezés vagy felújítás előtt állók számára a legjobb választás. A tökéletes beépítés érdekében érdemes felvenni velünk a kapcsolatot a munkálatok megkezdése előtt. Ebben az esetben a redőnytok rejtett, egyedül a szerelő fedél látható. Választható gurtnis és motoros változatban, igény szerint szúnyogháló is beiktatható a rendszerbe.

Külső tokos műanyag redőny

Műanyag redőnyink abban különböznek más cégek termékeitől, hogy nálunk csupán a redőnyléc műanyag, a vezetősín, záróléc alumínium, így jelentős élettartami differencia érhető el.

Tökéletes választás, ha a fény és az UV sugarak kint tartása a cél. A redőnytok a nyílászáró tetején kerül elhelyezésre, melyben egy acél henger található. Két oldalt alumínium vezetősínek segítik a lécek zökkenőmentes illeszkedését. Az utolsó léc, úgynevezett záróléc szintén alumínium, két oldalt ütközővel van biztosítva. Gurtnis változatban érhető el, igény szerint szúnyogháló is beiktatható a rendszerbe.

Vakolható műanyag redőny

Tökéletes választás, ha a fény és az UV sugarak kint tartása a cél. Érdemes az építkezés/ felújítás megkezdése előtt felvenni velünk a kapcsolatot a tökéletes beépítés érdekében. Ebben az esetben a redőnytok rejtett, egyedül a szerelő fedél látható. Gurtnis változatban érhető el, igény szerint szúnyogháló is beiktatható a rendszerbe.

Galéria