Szúnyogháló

Üvegszálas, UV álló hálóink hosszú távú biztonságot nyújtanak a nem kívánatos rovarok és bogarak ellen. Szövésének köszönhetően a kilátás megmarad, szabad szemmel alig észrevehető.

Megoldást kínálunk ajtókra és ablakokra egyaránt. Színválasztékunknak köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb stílust ingatlanjához.

Megbízhatóság

26 év tapasztalat

Prémium minőség

Toló szúnyogháló

Elegáns és könnyen kezelhető termék, főleg nagyfelületű nyílászárók, teraszajtók elé ajánljuk. Alumínium keretbe egy vagy két szárny kerül elhelyezésre, melyek alján görgők segítik a könnyed halk mozgatást. Nagy előnye, hogy a sínpálya bármely részén megállítható. A paneleket egy mozdulattal ki lehet emelni, így a téli hónapokra eltávolítható, ezzel növelve az eszköz élettartamát.

Rolós szúnyogháló

Szolid, stílusos megjelenésével vevőink kedvenc választása ablakok, tetőtéri ablakok esetében, de ajtók elé is szerelhető. Maga a szúnyogháló alumínium tokból húzható le, mely a nyílászáró tetején helyezkedik el, két oldalt vezetősín segíti a hibátlan működést. Könnyen kezelhető, legyen szó virágok öntözéséről, vagy egész egyszerűen szellőztetésről.

Fix szúnyogháló

A legegyszerűbb szúnyoghálófajta. Maga a háló egy alumínium keretbe kerül. Olyan nyílászárók elé érdemes rakni, ahol nem közlekedünk.

Nyíló szúnyogháló

Legyen szó bejárati ajtóról, vagy teraszajtóról a zsanéros nyíló szúnyogháló tökéletesen ellátja feladatát. Az alumínium keret középmerevítővel van ellátva, mely elegáns megjelenése mellett a fogantyú szerepét is betölti. A megrendelő kívánsága szerint készíthető erősebb anyagból, úgynevezett kutyahálóval is.

Nyíló szúnyoghálónk elérhető kutyaajtóval is, melyet vevőink cicái is előszeretettel használnak.

Pliszé szúnyogháló

Modern, esztétikus megjelenésével közkedvelt választás ajtók, teraszajtók elé. Mozgatása oldalirányba történik, ami technológiájának köszönhetően halk, és könnyű. Nagy előnye, hogy bárhol megállítható.

Galéria